MENU

Uutisarkisto

Avustukset vuonna 2022

Avustuksia on jaettu vuonna 2022 yhteensä 20.000 euroa. 10.000 euroa lahjoitettiin Aalto-yliopiston omistajuuden professuuriin. Lääke- ja hoitotieteen apurahoja jaettiin kolmelle tutkijalle.

Apurahojen jakaminen

Vuonna 2021 säätiö jakoi avustuksia yhteensä 15.000 euroa, josta 10.000 lahjoitettiin Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle. Lahjoitus kohdistettiin omistajuuden professuurin perustamista varten. Lääketieteen tutkimukseen lahjoitettiin kaksi apurahaa, yhteensä 5.000 euroa.

Lääketieteen apurahat

Rauno ja Anne Puolimatkan säätiö tekee yhteistyötä TYKS säätiön apurahalautakunnan kanssa. Apurahoja jaettiin neljälle tutkijalle, joiden tutkimusaiheina ovat silmätaudit, infektiotaudit, lasten ahdistus/hoitotiede ja lasten terveys/hoitotiede.

Tieteen apuraha

Päätettiin lahjoittaa 10.000 euroa Turun Kauppakorkeakouluseuralle tieteen tukemiseen.

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö

Olemme tehneet lahjoituksen Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle lasten syöpäsairauksien tieteelliseen tutkimukseen.

Liikesivistysrahasto 100 vuotta

Säätiö lahjoittaa vuonna 2019 Liikesivistysrahaston 100 -juhlavuosikeräykseen 15.000 euroa.

Wäinö Aaltosen seura ry, Vammaisten kuvataide WAKU -näyttely

Wäinö Aaltosen seura täyttää joulukuussa 50 vuotta. Seura järjestää juhlan kunniaksi kahdeksannen valtakunnallisen vammaisten kuvataiteen WAKU -näyttelyn. Olemme tukemassa tapahtumaa.

Lääketieteen apurahat

Rauno ja Anne Puolimatkan säätiö tekee yhteistyötä TYKS säätiön apurahalautakunnan kanssa. Apurahoja jaettiin neljälle tutkijalle, joiden tutkimusaiheina ovat silmätaudit, infektiotaudit ja vastasyntyneiden taudit.

Lääketieteen apurahat

Rauno ja Anne Puolimatkan säätiö tekee yhteistyötä TYKS säätiön apurahalautakunnan kanssa. Apurahoja jaettiin viidelle tutkijalle, joiden tutkimusaiheina ovat tehohoito, infektiotaudit ja silmätaudit.

KONSTa – Turun Seudun Kuvataidekoulu

Olemme ilolla tukemassa KONSTa Kuvataidekoulun perustamista, jonka tarkoituksena on kehittää Turun ja koko lähiseudun taidekasvatusta.

Puolimatkan Säätiö tukee kuvataidekoulun perustamista 5000€ apurahalla.

Continue reading

** LISÄÄ PAGING **